MKP på C.off i Stockholm

BASH

MKP och C.off välkomnar er till den tredje och avslutande workshoppen inom ramen för “Vårt behov av tröst är omåttligt.” Gruppen, som består av unga bildkonstnärer, musiker, dansare och koreografer från Sverige, Norge, Finland och Danmark, bjuder in till en kväll med mat, dryck, samtal, performances, musik, videos och där du får bli en del av performances som de utvecklat vid de tidigare mötena i Danmark och Finland.

Dörrarna till C.off öppnas lördagen 19 maj, kl.19. Droppa in när ni vill under kvällen och ta del av konstnärligheterna och festligheterna.

Deltagare: Vanessa Virta, Sara Gurevitsch, Tuuli Malla, Emmi Venna, Alex Rosa, Karon Jonson, Ann-Christin Berg Kongsness, Agnes Due, Simone Bang Jørgensen, Emil Krog, John Andrew Wilhite, Per Huttner, Carima Neusser, Gry Tingskog och Stine Frandsen.

c.off

Körsbärsvägen 9, nb
114 23 Stockholm
+46 (0) 8 545 200 55
Mail: info@coff.se

Projektet stöds av Stockholms stad, Nordisk kulturfond och Volt 17/1.

MKP i Norra Finland

DSC06965

Efter den framgångsrika workshoppen som Vision Forum och MKP arrangerade 20-22 april i Köpenhamn, åker gruppen nu vidare till Vasa och Jakobstad i Finland. Tillsammans undersöker de vidare Stig Dagermans text “Vårt behov av tröst är omättligt,” dess historiska sammanhang och hur vi närmar oss existentiella och demokratiska frågor idag. De presenterar även resultat och reflektioner från arbetet i Danmark publikt på Energiverket i Jakobstad och på stationen i Bennäs torsdagen den 3 maj. Mer information och program här.

Projektet stöds av Stockholms stad, Nordisk kulturfond och Volt 17/1.