MKP i Österbotten

Välkommen till ”Are You Touched” på Energiverket tisdag den 11 juni. Evenemanget är en öppen dialog mellan konstnärer publik. Du kan ta del av resultaten från en workshop i Österbotten där svenska, finska och franska bildkonstnärer, koreografer och mode designers tillsammans undersökt om mellanmänsklig beröring kan ta en mer central plats i konsterna.

Kvällen är informell och du är inbjuden att ta ett glas, prata med konstnärerna och få veta mer om vad de gjort, vad de lärt sig samt att se performance, dans och utkast till framtida verk under avslappnade former. Vi börjar kl. 19 och du är välkommen att komma några minuter eller stanna hela kvällen.

Deltagande konstnärer: Sara Gurevitsch, Emilia Rota, Carima Neusser, Per Huttner och Robert Logrell. Projektet är ett samarbete mellan Energiverket, Novia och de svenska organisationerna Morgondagens konstpublik och Vision Forum. Det är stött av Svenska kulturfonden, Kulturrådet och Stockholms stad.

Energiverket, Kanalesplanaden 5, FI-68600 Jakobstad, Finland