Umwelt 2.0 i Stockholm

Morgondagenskonstpublik anordnar tillsammans med Curatorial Mutiny workshops om hur vår kroppsliga konstitution påverkar vår förståelse av världen. Vi genomför nu den andra av tre workshops i Stockholm. Dansaren och koreografen Carima Neusser leder arbetet och hon och deltagarna undersöker tillsammans människokroppens inneboende kunskap kan nås och användas i den konstnärliga processen (vilket betyder varken vana eller muskelminne, utan medfödd kunskap.)

Under två dagar arbetar en liten grupp (på grund av Covid-19 begränsningar ) konstnärer från olika genrer tillsammans. Workshopen äger rum kl. 12-17, den 6 och 7 februari på Dansens Hus och på Teater Reflex i Stockholm. Om du är intresserad, kontakta Carima (carima.neusser [at] gmail.com så snart som möjligt. Det är först till kvarn som gäller

OBS! Workshoppen måste tyvärr ställas i sista minuten på grund av möjlig Corona-smitta. Workshoppen kommer att genomföras i mitten av mars. Kontakta Carima om du är intresserad av att delta. Vi kommer snart att presentera de nya datumen så snart som möjligt.